03 PLS simulator

    
For noen PLS typer så finnes det tilgjengelig en PLS simulator. Hvis PLS programmet har en slik simulator, enten innebygget eller som tilleggsmodull, så vil det være mulig å teste ut om PLS programmet fungerer slik som ønsket før vi laster det ned til en "ekte" PLS.

PLS simulatoren kan godt betraktes som et program som kjører inne i PC'en som har noenlunde de samme egenskapene som en fysisk PLS. Vi kan således kople oss opp mot "den virtuelle PLS'en" på samme måte som en fysisk PLS og testkjøre de programmene som vi lager på samme måten som når vi tester med en fysisk PLS.

For noen PLS typer så følger det med en gratis PLS simulator. For andre typer PLS typer så kan man kjøpe en slik PLS simulator som et tilleggsprodukt. For noen typer PLS så finnes det ikke noen slik simulator i det hele tatt.

For Telemecanique Zelio så levers det både gratis programvare med en innebygd simulator, slik at dette kan være en meget grei programvare å starte opp treningen med. Man kan bare laste ned programvaren med simulator uten at dette koster noe.Comments